Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
8.5 C
Kastoria

    Εντοπίστηκε πλήρως οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -451- δενδρύλλια, σε ορεινή, απόκρημνη και δύσβατη περιοχή της Κοζάνης, για την καλλιέργεια της οποίας συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός (βίντεο)

    Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν περισσότερα από -2- κιλά ακατέργαστης κάνναβης, -19- σπόροι κάνναβης, σύστημα ποτίσματος της καλλιέργειας κ.α.

    spot_img

    Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, εντοπίστηκε σε ορεινή, απόκρημνη και δύσβατη περιοχή της Κοζάνης πλήρως οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. 

    Αναλυτικότερα, χθες (03-10-2022) τις πρωινές ώρες οργανώθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε περιοχή της Κοζάνης, κατά την οποία εκριζώθηκαν -451- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,20- μέτρα, για την καλλιέργεια της οποίας συνελήφθη 62χρονος ημεδαπός. 

    Η φυτεία που είχε τεθεί υπό κατόπτευση το τελευταίο χρονικό διάστημα καλλιεργούνταν σε ορεινή, απόκρημνη και δύσβατη περιοχή της Κοζάνης και για την φροντίδα αυτής χρησιμοποιούνταν αυτοσχέδιο σύστημα ποτίσματος με αντλία νερού, λάστιχα ποτίσματος κ.α., ενώ σ τον ίδιο χώρο βρέθηκε αυτοσχέδιο παράπηγμα (καλύβα). 

    Επίσης, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους -620- γραμμαρίων, είδη ένδυσης και υπόδησης, ένα ζεύγος μεγεθυντικά κιάλια παρακολούθησης, καθώς και γεωργικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

    Στο πλαίσιο της προαναφερόμενης επιχείρησης σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, καθώς και σε -2- οικίες που χρησιμοποιούσε ο 62χρονος, σε περιοχές της Κοζάνης, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 

    • ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους -1- κιλού και -574,70- γραμμαρίων, 
    • -19- σπόροι κάνναβης και 
    • πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. 

    Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζονται οι έρευνες, για τυχόν συμμετοχή και άλλων δραστών, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Καστοριά: Τον έπιασαν με 42 κιλά κάνναβης

    Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους...

    Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στην Φλώρινα για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

    Συνελήφθη 13-05-2023 το μεσημέρι στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 22χρονος ημεδαπός,...

    Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ηρωίνης

    Συνελήφθη στις 28-04-2023 το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης...

    Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Καστοριάς έπιασαν 2 ημεδαπούς στην Κοζάνη με 43 κιλά κάνναβης (βίντεο)

    Μετά από οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας...

    Διαβάστε ακόμη

    Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 22-04-2024 έως 28-04-2024)

    Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 22 έως 28 Απριλίου του έτους 2024)...

    Η Ρόζα Εσκενάζυ στην Κοζάνη

    «ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ» – Η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου Του Παναγιώτη Μέντη  Σκηνοθεσία Αντώνης Λουδάρος «Ρόζα» η Παυλίνα Χαρέλα ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ...

    Χρήστος Κολοβός: “Καύση σκουπιδιών στην Κοζάνη; Όχι, ευχαριστώ!”

    Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ.Α.Ε. σχεδιάζει να δέχεται 450.000 τόνους απορριμμάτων από πέντε περιφέρειες: από...

    5 συλλήψεις σε 10 μέρες στη Δυτική Μακεδονία για ναρκωτικά

    Συλλήψεις -5- ατόμων σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών...