Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
3.2 C
Kastoria

    Κιβωτός του Κόσμου: Αγνοούνται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία – Ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται

    Δεν τους έχει δει κανείς τα τελευταία 24ωρα

    spot_img

    Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται μετά την κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησαν τα παιδιά για ανυπόστατα ψεύδη.

    Τι ισχυρίστηκαν

    Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, είχαν δώσει συνέντευξη στην ΕΡΤ λέγοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν «κακία», με τον ιερέα να δηλώνει «αγανακτισμένος και θυμωμένος».

    «Βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός. Έχουμε δουλέψει 25 χρόνια με παιδιά και έχουμε δεχθεί ελέγχους από παντού» είπε και εκτίμησε ότι κάποια παιδιά «εκδικούνται» λόγω του ότι δεν επιτρέπεται η παραβατική συμπεριφορά στην Κιβωτό.

    «Αν η αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας ‘πληρώνεται’ με καταγγελίες, δεν το καταλαβαίνω», είχε συμπληρώσει η πρεσβυτέρα. «Πώς μπορούμε να απολογηθούμε για κάτι που δεν έχει αποδειχθεί;», τόνισε η ίδια, λέγοντας ότι όλη αυτή η ιστορία τούς έχει προκαλέσει μεγάλο κακό.

    Ουδείς γνωρίζει πού βρίσκονται

    Η συνέντευξη είχε δοθεί την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ. Από τότε ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία… αγνοούνται.

    Σύμφωνα με τον ALPHA, κανένας από την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν γνωρίζει που βρίσκονται.

    Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μία δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζόμενους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτήριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

    Πηγήin.gr

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Κιβωτός του Κόσμου: Αστρονομικό πόσο από τις δωρεές τα τελευταία 8 χρόνια, ξεπερνούν τα 89 εκατ. – Το «δεξί χέρι» του πατέρα Αντώνιου

    Πιο συγκεκριμένα ο πρώτος οικονομικός έλεγχος που έγινε για την Κιβωτό του Κόσμου, έδειξε...

    Δ. Μιχαηλίδου: Εντός της ημέρας το νέο ΔΣ στην Κιβωτό του Κόσμου

    Εντός της ημέρας ανακοινώνεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Κιβωτό του Κόσμου όπως ανακοίνωσε η...

    Διαβάστε ακόμη

    Η ΕΜΥ αναβαθμίζει την κακοκαιρία με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Στη Θεσσαλία ο Κικίλιας

    Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων...

    Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται προσωρινά τα έργα κατασκευής του flyover

    Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαργαρίτας Γκορτολίδου σταματούν προσωρινά τα έργα...

    ΕΣΕΕ: Το συνέδριο Future of Retail 2024 στις 5 – 6 Απριλίου

    Future of Retail 2024 της ΕΣΕΕ: Μοναδική συνεδριακή εμπειρία με συνάντηση των «αστέρων» του παγκόσμιου Λιανικού Εμπορίου και του ελληνικού επιχειρείν στην Αθήνα στις 5 - 6 Απριλίου Τα mega-trends, οι μετασχηματισμοί, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις...

    Φθιώτιδος Συμεών για ΛΑΡΚΟ: “Ναι, ρε. Μου πέφτει λόγος γιατί οι εργαζόμενοι είναι παιδιά μου” (βίντεο)

    Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, με αφορμή την ομιλία του στο STAR FORUM 2024 για το...