Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
10.4 C
Kastoria

    Πλαστά διπλώματα σε πιλότους: “Με εμένα πληρώνεις 10.000, Μπρατισλάβα 25.000” – Απίστευτοι διάλογοι

    Ο 70χρονος συνταξιούχος της Ολυμπιακής, ανέφερε στους "πελάτες" τα… επιτεύγματά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μέχρι τώρα από τον Σεπτέμβριο του 20 έχω περάσει 8 παιδιά".

    spot_img

    “Έρευνα” εισοδήματος των υποψήφιων πελατών, παράθεση παραδειγμάτων ηλεκτρονικής υποβοήθησης ακόμη και με… βίντεο, έκανε μεταξύ άλλων το κύκλωμα νόθευσης των θεωρητικών εξετάσεων απόκτησης πτυχίου πιλότου, προς τους “αδιάβαστους” υποψήφιους πιλότους.

    Ο 70χρονος συνταξιούχος της Ολυμπιακής, ανέφερε στους “πελάτες” τα… επιτεύγματά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μέχρι τώρα από τον Σεπτέμβριο του 20 έχω περάσει 8 παιδιά”.

    “Μπορείς να πας να γράψεις για μένα”

    Είναι χαρακτηριστική η συνομιλία του 70χρονου με ένα “συνεργάτη”:

    70χρονος: Τι να πει και ο φίλος σου ο Φ…… που έχωσε 25 να πούμε για το ΑΜΑΝ.

    Συνεργάτης: Καλά αυτός ήτανε μ…… παντελώς.

    70χρονος: Ε λοιπόν; Μιλάμε για σούργελο. Δηλαδή να του λες πήγαινε ρε παιδί μου να πούμε. Πήγαινε ρε παιδί μου να γράψεις να πούμε εκεί χάμου να πούμε έξι, πέντε, έξι κατοστάρικα το μάθημα να τελειώνεις να πούμε. Μπορείς να πας, μπορείς να πας εσύ να γράψεις αντί για μένα; Καλά είσαι μ…… του λέω; Δεν γίνονται αυτά. Θα σε εφοδιάσω του λέω κάμερες, μυστήρια τα πάντα όλα. Ορίστε να πως γράφει ο κόσμος. Του ‘δειξα ολόκληρο φιλμάκι. Του λέω ορίστε να πούμε να ‘μαι. Εγώ είμαι καθιστός στο κομπιούτερ μπροστά μου έχω το ερωτηματολόγιο όλα τα πάντα 30.000, 34.000 ερωτήσεις, 35 πόσο είναι. Έχω το λέω και 3 βάσεις δεδομένων και 3,4 και 3,4 site ανοιχτά μάλιστα. Ωραία. Είμαι και έτοιμος να σου λύσω οποιαδήποτε άσκηση μάλιστα. Ωραία, λοιπόν πας και γράφεις. Τι άλλο θέλεις; Μπορείς να πας να γράψεις εσύ μου λέει να πούμε για μένα;

    “You have two ways”

    Ο συνταξιούχος πιλότος σε άλλη συνομιλία του με τον “συνεργάτη” εξηγούσε τους τρόπους που μπορεί κάποιος να περάσει τις εξετάσεις μαζί του.

    70χρονος: Μου έδωσε ραντεβού ένας πιτσιρικάς την Gulf Air. Του λέω You have two ways. With me you pay 10.000. Bratislava 25. Make your, make your selection. (μτφ: έχεις δύο επιλογές. Με εμένα πληρώνεις 10.000. Μπρατισλάβα 25. Έχεις δύο δρόμους. Κάνε την επιλογή σου).

    Συνεργάτης: Μπρατισλάβα.

    70χρονος: Let me, let me know your option (μτφ: ενημέρωσε με για την επιλογή σου).

    Συνεργάτης: Και τι σου είπε;

    70χρονος: Μου λέει without any (…) who is less dangerous? (μτφ: χωρίς (…) ποιος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος;). Του λέω Μπρατισλάβα. Ok I will call my father (μτφ: εντάξει θα καλέσω τον πατέρα μου). What is your job of your father? He is a doctor. (μτφ: τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου; Είναι γιατρός). Κουβέιτ. Λέω εντάξει.

    Συνεργάτης: Καλά εντάξει. Πάλι καλά που δεν σου είπε και αυτός πήγαινε γράψε για μένα.

    “Συσκευή συνδέθηκε”

    Ο 70χρονος φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος και ο 34χρονος συνεργάτης του επιχειρούν να συνδεθούν για να κάνουν τεστ της ηλεκτρονικής υποβοήθησης με την “ψείρα” και την κάμερα στο μανίκι.

    70χρονος: Θέλεις να συνδεθούμε να, αν έχω εικόνα;

    34χρονος: Ναι για δες λίγο. Τώρα μόλις άνοιξα τη κάμερα βασικά.

    70χρονος: Ωραία. Περίμενε. Απ’ ότι βλέπω. Device on line (μτφ. Συσκευή συνδέθηκε). Έχουμε εικόνα. Για να δούμε αν είναι ευκρινής η εικόνα. Γιατί βλέπω το.

    34χρονος: Έχω βάλει στο χέρι εδώ όλο μέσα.

    70χρονος: Βλέπω τη μπανάνα, το ράδιο, τα κοντρόλ του αυτοκινήτου.

    34χρονος: Ωραία.

    70χρονος: Ωραία. Έχουμε εικόνα. Για πάρε και μία ήχο.

    Πηγήthetoc.gr

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Διαβάστε ακόμη

    Η ΕΜΥ αναβαθμίζει την κακοκαιρία με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Στη Θεσσαλία ο Κικίλιας

    Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων...

    Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται προσωρινά τα έργα κατασκευής του flyover

    Με προσωρινή διαταγή της προέδρου του Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαργαρίτας Γκορτολίδου σταματούν προσωρινά τα έργα...

    ΕΣΕΕ: Το συνέδριο Future of Retail 2024 στις 5 – 6 Απριλίου

    Future of Retail 2024 της ΕΣΕΕ: Μοναδική συνεδριακή εμπειρία με συνάντηση των «αστέρων» του παγκόσμιου Λιανικού Εμπορίου και του ελληνικού επιχειρείν στην Αθήνα στις 5 - 6 Απριλίου Τα mega-trends, οι μετασχηματισμοί, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις...

    Φθιώτιδος Συμεών για ΛΑΡΚΟ: “Ναι, ρε. Μου πέφτει λόγος γιατί οι εργαζόμενοι είναι παιδιά μου” (βίντεο)

    Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, με αφορμή την ομιλία του στο STAR FORUM 2024 για το...