Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
19.1 C
Kastoria

    Πρωτότυπα δωράκια για τη νονά του παιδιού σας!

    spot_img

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εορταστική ατμόσφαιρα, τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τα χαρούμενα τραγούδια βρίσκονται όλο και πιο έντονα στην καθημερινότητά μας. Οι προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα δωράκια που ετοιμάζετε για τους καλεσμένους σας θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και μοναδικά. Ωστόσο, για τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας όπως η οικογένεια και η νονά του μωρού σας θα πρέπει να επιλέξετε ένα δωράκι που θα τους χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα σας κάνουμε μερικές προτάσεις με δωράκια που μπορείτε να δωρίσετε στις αγαπημένες νονές των παιδιών σας!

    Αεροπορικό voucher για ταξίδι

    Πρωτότυπο, μοναδικό που θα σκορπίσει χαμόγελα και τεράστιο ενθουσιασμό είναι το voucher για ταξίδι. Σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα voucher με ανοιχτή ημερομηνία για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Μπορείτε να αγοράσετε μια δωροκάρτα και να τη χαρίσετε στη φίλη σας μαζί με κάποιες προτάσεις για ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα μπορούσε να επισκεφθεί αυτή τη χρονιά.

    Σεμινάρια / Δραστηριότητες

    Μετά το πιεστικό πρόγραμμα της δουλειάς όλοι έχουμε την ανάγκη να γεμίσουμε το απόγευμά μας με ένα hobby ή μια δραστηριότητα που θα αποφορτίσει τη μέρα μας. Μπορείτε να κάνετε μια έρευνα στην περιοχή που μένει και να βρείτε ένα κύκλο σεμιναρίων ή δραστηριοτήτων που θα της γεμίζει ευχάριστα το απόγευμα. Αν έχει καλλιτεχνική φύση, μπορείτε να βρείτε έναν κύκλο με μαθήματα κεραμικής, ένα εργαστήριο για να μάθει να σχεδιάζει γυναικεία κολιέ, σεμινάρια στιχουργικής και παρασκευής κεριών. Εναλλακτικά, μπορείτε να της κάνετε δώρο μια συνδρομή σε κάποιο γυμναστήριο ή μαθήματα χορού.

    Εισιτήρια θεάτρου

    Πολλοί από εμάς έχουν συνδυάσει τα Χριστούγεννα με το θέατρο και όσοι πρόκειται να περάσουν τις γιορτές στα μεγάλα αστικά κέντρα επιλέγουν να συνδυάσουν τις μέρες αυτές με την προβολή μιας θεατρικής παράστασης. Και φέτος, οι επιλογές σε θεατρικές παραστάσεις είναι πάρα πολλές οπότε επιλέξτε μια παράσταση που θα την ενθουσιάσει και χαρίστε της ένα διπλό εισιτήριο για να χαρεί μαζί με τον αγαπημένο της αυτή τη θεατρική παράσταση.

    Daily spa

    Και η καλύτερη πρόταση μένει στο τέλος, καθώς η ημερήσια περιποίηση σε σώμα και πρόσωπο θα την ανανεώσει και την κάνει να χαλαρώσει όλη της την ημέρα. Μπορείτε να βρείτε ένα spa που να συνδυάζει και τις δύο περιποιήσεις και να της κλείσετε έναν καθαρισμό και ενυδάτωση προσώπου όπως επίσης και μασάζ σε όλο το σώμα.

    Η νονά του παιδιού μας είναι ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής μας, συνήθως είναι μια κοντινή μας φίλη ή συγγενής που επιλέξαμε να είναι κοντά στο παιδάκι μας. Ωστόσο οι εκπλήξεις μπορούν να συνεχιστούν όλη τη χρονιά. Για το Πάσχα μπορείτε να της δωρίσετε μια λαμπάδα με κοσμήματα και για το καλοκαίρι ένα εντυπωσιακό μαγιό και παρεό.

    spot_img







    Παρόμοια αρθρα

    Δωράκια για την stylish φίλη σου

    Δωράκια για την stylish φίλη σου Εάν πλησιάζουν τα γενέθλια της φίλης που θέλει να είναι πάντοτε...

    Προσεχώς νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με voucher 400 ευρώ

    Νέο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ με voucher 400 ευρώ Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews θα αφορά την κατάρτιση 25.000...

    Τα καλύτερα δώρα για μια νέα μανούλα

    Εάν κάποια φίλη ή συγγενής σας περιμένει μωράκι αυτήν την περίοδο και θέλετε να...

    «8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς από 27 έως 31 Δεκεμβρίου 2023

    «8 με 8»: Οι εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς από 27 έως 31 Δεκεμβρίου 2023 Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ώρα 12:00 Παιδικό happening:...

    Διαβάστε ακόμη

    Είδη βρεφικής ανάπτυξης: Ποιος είναι ο βασικός εξοπλισμός και τι οφέλη προσφέρει για την ανάπτυξη του παιδιού

    Είδη βρεφικής ανάπτυξης: Ποιος είναι ο βασικός εξοπλισμός και τι οφέλη προσφέρει για την...

    Οικολογικές πρακτικές για την καθημερινή φροντίδα των παιδιών

    Αρκετοί είναι οι γονείς που δυσκολεύονται στο τι πρέπει να κάνουν και ποιον να...

    Ορθογραφική ικανότητα: μια σημαντική δεξιότητα – Τρόποι βελτίωσης – Συμβουλές και οδηγίες από την Δρ. Μόσχου Δ. Καλλιόπη

    Η ορθογραφία δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία. Συνδέεται με τη γραφή και είναι αποτέλεσμα...

    Έρευνα: Ένα στα πέντε παιδιά βιώνει άγχος αλλά ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιών και Εφήβων, το Ίδρυμα S.O.S διοργάνωσε το συνέδριο «Το...